Anders geeft het leven kleur
Xenos is Grieks voor 'vreemdeling'. Die naam past ons goed, want we zijn altijd ‘anders’ geweest, een beetje vreemd. Al sinds onze oprichting in 1973 staan we open voor alles wat anders is. We zijn ervan overtuigd dat anders het leven kleur geeft. Andere culturen, andere stijlen, die ons leven verrijken.
We inspireren mensen om open te staan voor dingen die vreemd of anders zijn. En we laten zien dat een mix van stijlen en culturen het leven kleur geeft. Dit bereiken we door over de hele wereld op zoek te gaan naar nieuwe producten die leuk of lekker anders zijn. Daardoor is het elke keer weer een verrassing wat je bij Xenos tegenkomt. Da’s leuk van Xenos!

Stap in de wereld van Xenos

Winkels

In onze meer dan 160 kleurrijke winkels verrassen we de klant steeds weer met leuke spullen voor thuis, die net even anders zijn.

Logistiek

In ons magazijn wordt de distributie geregeld voor onze winkels én de webshop. Van orders picken tot aan het laden en lossen van de vracht.

Servicekantoor

Op ons servicekantoor in Waalwijk werken we met zo'n 80 collega's aan onze snelle en slimme omnichannel organisatie.

Werken en leren

Heb je zin in een leuke, uitdagende stage en wil je jezelf graag ontwikkelen binnen de wereld van de retail?

Durf jij het avontuur aan?

Wij zijn avonturiers. Hartelijke mensen die open staan voor nieuwe dingen. Ons avontuurlijke en open karakter maakt ons herkenbaar en is de basis voor de manier waarop we ons gedragen. Onderling en richting klanten. In de winkel. En in communicatie. Ga jij met ons mee op avontuur?
Wil je nooit een vacature missen?

Wil je nooit een vacature missen?