Ben je klantgericht? Ga jij voor het allerbeste resultaat van de winkel? Houd je van  aanpakken en vind je het leuk om in een hecht team te werken? Kom dan werken in een van onze avontuurlijke Xenos-winkels! Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van de winkel en zorg je ervoor dat onze klanten graag terugkomen.

Een werkdag bij Xenos is altijd gezellig anders. Naast het helpen van klanten verricht je diverse andere werkzaamheden. Denk hierbij aan het aantrekkelijk presenteren van ons kleurrijke assortiment, het bestellen van producten en kassa- en opruimwerkzaamheden. Werken in onze winkels is afwisselend, maar altijd met hetzelfde doel: zorgen voor een hartelijke belevenis voor iedere klant. 

Winkelmanager bij Xenos

Ga jij samen met jouw team voor het beste resultaat van jouw winkel? Bekijk onze vacatures voor winkelmanager en solliciteer direct!

Ervaringen van onze collega's

Example alt text

Gezellig team

Example alt text

Flexibele werktijden

Example alt text

Doorgroei-
mogelijkheden

Example alt text

Klantcontact

Verkoopmedewerker bij Xenos

Maak jij onze klanten graag blij met onze verrassende producten? Hou je van afwisseling en sta je open voor nieuwe avonturen? Mis deze kans dan niet en solliciteer direct!


Wil je nooit een vacature missen?