Heb je zin in een leuke, uitdagende stage en wil je jezelf graag ontwikkelen binnen de wereld van de retail? Volg je een opleiding via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) of Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) richting groot- of detailhandel, commercie, ondernemen of verkoop? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte stageplaatsen die aansluiten bij jouw opleiding.

Wat ga je bij ons leren?

Bij Xenos is geen dag hetzelfde! Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van de winkel en zorg je er voor dat onze klanten graag terugkomen. Wij gaan je meenemen in alle voorkomende werkzaamheden in de winkel:
• Presentatie van ons kleurrijke assortiment
• Adviseren van klanten
• Bestellen van goederen
• Kassawerkzaamheden

Talent X

Wij investeren graag in onze medewerkers! In het interne talentenprogramma Talent X krijgen medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen en Xenos als organisatie van binnen en buiten nog beter te leren kennen. De deelnemers gaan aan de slag met interactieve modules zoals praktisch leidinggeven en operationeel management. Na het Talent X traject zijn de deelnemers verder ontwikkeld als leidinggevende en weten ze aan welke knoppen gedraaid kan worden om het winkelresultaat te verbeteren.

MBO of HBO stages en afstudeeropdrachten

Ook als je een MBO of HBO stage óf afstudeeropdracht zoekt zijn er mogelijkheden op ons servicekantoor of distributiecentrum in Waalwijk. Hierbij kun je denken aan de vakgebieden HR, online, marketing, bouw, formule, logistiek en verkoop. Tevens hebben wij regelmatig gerichte opdrachten voor afstudeerstages.
Example alt text

Goede begeleiding

Example alt text

Werkervaring opdoen

Example alt text

Verantwoordelijkheid

Example alt text

Extra interne trainingen

alt

Meer weten?
Neem contact op!

Wil je graag meer weten over een Werken en Leren traject bij Xenos? Kom gerust langs in een van onze winkels of neem contact op met Janne.

Janne Elias

HR Officer
0416 - 674 747
Wil je nooit een vacature missen?

Wil je nooit een vacature missen?