Werken & leren tegelijk!

Xenos is constant op zoek naar stagiaires die het leuk vinden om iedere dag te leren. Ben jij klantvriendelijk, klantgericht en commercieel ingesteld en volg je een opleiding via de Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) richting Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop, dan kun je bij een van onze filialen werken en leren tegelijk.

 
Xenos biedt (v)mbo studenten de mogelijkheid van een praktijkgerichte stageplaats voor een korte of lange tijd die aansluit bij jouw opleiding. Als stagiair werk je volop mee in het filiaal. Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit:
  • Kassawerk
  • Presenteren van artikelen
  • Klantenbehandeling
  • Verwerken van vracht

Afhankelijk van je opleiding kunnen je taken worden uitgebreid met bijvoorbeeld werving en selectie, maken van een personeelsplanning, bestellen en leidinggeven. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Neem dan contact op met een filiaal bij jou in de buurt en informeer bij de bedrijfsleider naar de mogelijkheden. Misschien word jij in de toekomst wel onze nieuwe verkoopmedewerker of bedrijfsleider! Bekijk onze actuele vacatures voor BBL.
 

Mbo of hbo stages en afstudeeropdrachten

Ook als je een mbo of hbo stage óf afstudeeropdracht zoekt zijn er mogelijkheden op ons servicekantoor of distributiecentrum in Waalwijk. Hierbij kun je denken aan de vakgebieden HR, Marketing en Formule, Automatisering, Logistiek en Verkoop. Tevens hebben wij regelmatig gerichte opdrachten voor afstudeerstages.

Wil je nooit een vacature missen?

Meld je dan aan voor een Job Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante vacatures voor jou zijn