Wij zijn avonturiers
Xenos is Grieks voor 'vreemdeling'. Xenos is best een vreemde winkel. Een beetje een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die ‘gezellig anders’ zijn. Want anders geeft het leven kleur.

Wij willen de meest verrassende en leuke omnichannel retailer voor gezellige momenten thuis zijn. En dat doen we samen met elkaar. #SamenXenos

Stap in de wereld van Xenos

Winkels

In onze meer dan 160 kleurrijke winkels verrassen we de klant steeds weer met leuke spullen voor thuis, die net even anders zijn.

Logistiek

In ons magazijn wordt de distributie geregeld voor onze winkels én de webshop. Van orders picken tot aan het laden en lossen van de vracht.

Servicekantoor

Op ons servicekantoor in Waalwijk werken we met zo'n 80 collega's aan onze snelle en slimme omnichannel organisatie.

Werken en leren

Heb je zin in een leuke, uitdagende stage en wil je jezelf graag ontwikkelen binnen de wereld van de retail?

Durf jij het avontuur aan?

Wij zijn avonturiers. Hartelijke mensen die open staan voor nieuwe dingen. Ons avontuurlijke en open karakter maakt ons herkenbaar en is de basis voor de manier waarop we ons gedragen. Onderling en richting klanten. In de winkel. En in communicatie. Ga jij met ons mee op avontuur?

Onze herkomst

Xenos is een naam die goed bij ons past. Want vanaf de start in 1973 zijn wij best wel een 'vreemde' formule. Niet voor niets verwijst Xenos (Grieks voor vreemdeling) naar vreemd en werelds. Onze inkopers reisden de hele wereld over op zoek naar nieuwe producten die leuk anders, anders lekker en heel voordelig waren. Het was elke keer een verrassing wat je in onze winkels kon ontdekken. En dat vonden klanten leuk en vernieuwend. Hierdoor groeide Xenos uit naar een vertrouwd merk in de retail.
Onze herkomst
Wil je nooit een vacature missen?

Wil je nooit een vacature missen?