Samen Xenos

Binnen Xenos vinden wij een goede samenwerking erg belangrijk. Tussen collega's, teams en afdelingen. Maar ook als het gaat om externe partijen. Zo werkt Xenos actief samen met Mobiliteitsteam De Langstraat, een initiatief van gemeente Waalwijk. Het brengt ondernemers bij elkaar die uiteenlopende problemen ervaren binnen hun organisatie door o.a. de coronacrisis. Samen wordt naar een oplossing gezocht zodat ondernemers elkaar helpen waar dit kan. Ook dat is samenwerken.

Meer nieuws over Xenos

winkel
kantoor
logistiek

Xenos gaat voor beste winkelketen van Nederland 2024 – 2025!✨

Stem op Xenos tijdens de Retailer of the Year Awards!💛 Met ons kleurrijke assortiment in ruim 160 winkels en in onze webshop weten we onze klant iedere keer weer te verrassen. Onze artikelen zijn altijd net even anders, gezellig anders. Dit jaar doet Xenos mee in de categorieën cadeau, warenhuis & wonen. ✅Stem op Xenos via de link en maak kans op een cadeaubon van een retailer naar keuze.

kantoor

Mega topprestaties van onze schaatshelden tijdens het WK Afstanden in Calgary!

Ons gejuich ter aanmoediging was vast hoorbaar in Calgary.😉 Van harte gefeliciteerd Jordan Stolz 🥇🥇🥇, Irene Schouten 🥇🥇🥇🥈 & Marijke Groenewoud🥇🥉

winkel

YES, de eerste opening in 2024 is een feit! 🥇

Het gele lint is doorgeknipt 🟨; onze nieuwe kleurrijke Xenos-wereld in Utrecht Overvecht is officieel heropend 🎉. De zon werkte mee en onze Xenos-fans stonden op de gele loper te trappelen om avontuurlijk te shoppen 🛒. Wat een prachtige winkel en wat zijn we trots op al onze Xenos-toppers die aan de renovatie en opening hebben bijgedragen! Echt #SamenXenos 💛

winkel
kantoor
logistiek

50 jaar 'gezellig anders'!

Wat een gave reis was ons 50 jaar ‘gezellig anders’ jubileumjaar! 🎆🍾 Een jaar waarin we tal van feestjes met onze klant 👨‍👩‍👦‍👦 én elkaar gevierd 👨‍🦱💃hebben. Reis nog even met ons mee door 2023, want wat een avontuurlijk 50e levensjaar was het! 🛅🔙 Ook 2024 zal weer bijzonder kleurrijk zijn, waarin we onze feestjes met elkaar blijven vieren! 🎂🎊 #samenxenos #metelkaarvoorelkaar #retail #jubileum #50jaar #Xenos

winkel
kantoor
logistiek

Limited edition - Xenos 50 jaar - Jan van Haasteren puzzel!🤩

Een puzzel vol ludieke situaties en kenmerkende beelden zoals je gewend bent van de Jan van Haasteren puzzels🧩. Dit unieke exemplaar zit ook vol met kleurrijke avonturen en verborgen Xenos gimmicks💛.

winkel

Haarlem we're back in town!

Met knallende confetti🎊 is vandaag onze gloednieuwe Xenoswereld geopend 💛, inclusief Xenos Gogo drinks – Bubble Tea Bar🍵! Dit is de plek om een drankje to go te halen, dat net even anders is.

winkel
kantoor
logistiek

X-VIP Event met alle collega's!

Ook samen met alle X-teams vieren we dit jaar 50 jaar gezellig anders en hoe 🎉🎶🍸! Met elkaar hebben we een onvergetelijke avond beleefd tijdens het X-VIP event. #SamenXenos! 💛

winkel
kantoor
logistiek

Primeur: Onze acties gaan in op zondag! 🎊 😍

Niet meer de traditionele maandag, maar zondag als startdag van onze acties en aanbiedingen vanuit de folder. 🤑 Als eerste retailer in Nederland zijn we hiermee gestart. Dus voortaan op zondagochtend eerst heerlijk onze folder bekijken en daarna direct lekker shoppen in onze avontuurlijke winkels én online. 🛒 Da’s leuk van Xenos! 💛

winkel

Winkelopening Zwolle Centrum

Het is dit keer feest in Zwolle Centrum en hoe!🎉 Onze Xenos-wereld is geopend op een nieuwe locatie met vandaag een gele loper van wel 40 meter lang🤩. Xenos-fans weten onze kleurrijke winkel meteen te vinden en kunnen weer avontuurlijk shoppen💛.

winkel
kantoor
logistiek

Twee keer genomineerd bij de Retailer of the Year-verkiezingen

Dubbel trots! Gisteren is bekend gemaakt dat Xenos in de categorie ‘Wonen’ genomineerd is voor zowel de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland 2023-2024’ 🛒 als de titel ‘Webshop Awards the Netherlands 2023-2024’ 🖱. Een prestatie om trots op te zijn en een waardering voor alle collega’s van Xenos.

winkel
kantoor
logistiek

Xenos duikt op in Fontainebleau 🤩 !

Fantastisch: Op de internationale businessschool Insead Executive MBA heeft onze Xenos 💛 reis van gezellig anders richting natuur positief impact gemaakt.

winkel
kantoor
logistiek

Vers van de pers: Xenos in allernieuwste editie Kotler!

Echt zo trots dat Xenos in het nieuwe boek “Essentials of Modern Marketing” van Philip Kotler staat 🙌🥳🎉🤩 Onze reis richting natuur positief 💚 is één van de onderwerpen die beschreven wordt in het hoofdstuk “Strategie”.

winkel

Samen beter, samen sterker. 🧡💛

Wie jarig is doneert! 🎉 Samen met @Kinderziekenhuizen van Oranje zijn we een speciale actie gestart. In de maanden mei t/m augustus doneren wij 10% van de opbrengst van ieder hobbyartikel 🧵 aan de Kinderziekenhuizen van Oranje.

winkel
kantoor
logistiek

Dubbel prijs tijdens Shopping Awards Gala🏆🏆!!!

Tijdens het Shopping Awards Gala mochten wij de prijs voor Beste webwinkel van Nederland in de categorie Woonaccessoires in ontvangst nemen én de prijs voor dé E-commerce Manager van het Jaar 2023.

winkel
kantoor
logistiek

Yesssssss🏆We zijn als Retail Managementteam of the Year gekozen🌟

Tijdens het Retailer of the Year gala werd bevestigd wat wij binnen Xenos al lang wisten; wij van Xenos werken met HET Management Team van het jaar 2023.

winkel
kantoor
logistiek

X-event 2022 in Waalwijk

Te gek: wat een energie was er voelbaar bij ons X-event vandaag in Waalwijk, echt bizar🎉 !! Alle leidinggevenden voor het eerst sinds 2 jaar weer bij elkaar op één locatie. Op naar een energierijk najaar op onze reis richting natuur positief 💛💚.

kantoor

Genomineerd voor Retail Managementteam of the Year

Wat een eer voor ons Xenos Management team! Dit top team bestaande uit Linda Keijzer, Dani Moedikdo Moeliono, Thomas van Beek, Susan von Hebel en René Ruger is genomineerd voor de titel “Retail Managementteam of the Year”.

winkel
kantoor
logistiek

RetailTrends congres 2022

Linda Keijzer mocht bij het RetailTrends congres alle collega retailers meenemen op onze gezellig andere reis richting natuur positief 💛💚.

winkel
kantoor

Xenos X Global Sustainable Enterprise System

Wat een mijlpaal!! Xenos maakt de duurzaamheid van het assortiment transparant door de Nature Impact Rating. Vanaf vandaag laten we online de impact zien van ons assortiment op mens, milieu en maatschappij.

winkel
kantoor
logistiek

Onze Natuur Positieve reis tijdens Earth Day

Ons team van inkopers zette vandaag nieuwe stappen in onze Natuur Positieve reis. Met als bestemming de inkoopstrategie en duurzame ambities voor het jaar 2023.

winkel
kantoor
logistiek

Nieuwe TV commercial

Bij Xenos staan we voor gezellig anders. Anders geeft kleur aan het leven en dat omarmen wij graag 😊. Daarom staat onze nieuwe commercial geheel in het teken van anders zijn en anders blijven.

winkel

Opening Xenos GoGo Bubble Tea Bar

Vrijdag 1 april (geen grap) hebben we een geheel nieuw concept geopend: Xenos GoGo - de allereerste Xenos Bubble Tea Bar. De perfecte uitvalsbasis om tijdens een dagje shoppen een drankje to go te halen, dat nét even anders is.

winkel
kantoor

Online X-event

Tijdens dit online X-event met persoonlijke verhalen, humor, een groene draad en toren X sketches, keken we alvast vooruit naar de komende drie jaar.

kantoor

Retailer of the Year gala

Wat een WAANZINNIGE avond hebben we tijdens het Retail of the Year gala beleefd! Super mooie woorden die gesproken werden over waarom onze CEO Linda Keijzer door de vakjury genomineerd was in de categorie “Retail Executive of the Year”.

winkel

Laren, wat ben je mooi!

Deze week openden we hier onze kleinste Xenos-winkel in een prachtig historisch pand met slechts 300m2. 🎉🎊

winkel

Na 3 jaar terug in Breda!

Xenos is na 3 jaar weer terug in Breda 🎉 Trots op alle collega's die met elkaar deze nieuwe kleurrijke Xenos wereld in Breda hebben gerealiseerd!

kantoor

OngeWoonEvent

Op 16 september 2020 vond het OngewoonEvent plaats op ons servicekantoor in Waalwijk. Ruim 20 ambassadrices kregen een exclusieve preview van de najaarscollectie.

winkel
kantoor
logistiek

Undercover Boss

X-day: het online live event waar alle leidinggevenden binnen Xenos op een interactieve manier met elkaar de voorbereiding voor het najaar besproken hebben.

winkel

Een nieuwe Xenos wereld!

TROTS! Dat zijn wij op onze super gave nieuwe Xenos wereld in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. 💛🤩

logistiek

Collegiale uitruil

Zo werkt Xenos actief samen met Mobiliteitsteam De Langstraat, een initiatief van gemeente Waalwijk. Het brengt ondernemers bij elkaar die uiteenlopende problemen ervaren binnen hun organisatie door o.a. de coronacrisis.

winkel
kantoor
logistiek

#jerusalemachallenge

We zijn de #Jerusalemachallenge aangegaan om al onze collega's op afstand veel succes te wensen. Met elkaar, voor elkaar, samen Xenos! 💛

kantoor

Internationale vrouwendag!

Even een shout-out naar alle powervrouwen binnen Xenos (én daarbuiten) die iedere dag kleur geven aan Xenos én onze klanten. 💛💪

Wil je nooit een vacature missen?